Προσοχή! Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με την λήψη cookies σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου  OK  

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Το κόστος των μεταφορικών και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλες τις περιοχές της Κύπρου που είναι υπό τον έλεγχο της Δημοκρατίας.
Παραδίδουμε στο σπίτι σας ή σε ένα από τα 100 και πλέον σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Κύπρο.
Δυνατότητα άμεσης κατ’ ιδίαν παραλαβής από το κατάστημα, αν αυτό σας εξυπηρετεί.

Στο eMALLcyprus έχουμε πάντα ως μέλημα μας την ασφαλή, αξιόπιστη και ταχεία εξυπηρέτηση των αγοραστών. Για το λόγο αυτό, όλες οι αστολές πραγματοποιούνται από συγκεκριμένες εταιρίες ταχυμεταφορών (courier) από τις οποίες εσείς επιλέγετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, με βάση τις εναλλακτικές που προσφέρει το κάθε κατάστημα. Το κόστος της αποστολής εξαρτάται από την μέθοδο που θα επιλέξετε, τον αριθμό των πωλητών από τους οποίους έχετε προσθέσει προϊόντα στην παραγγελία σας και το βάρος των προϊόντων. Το τελικό κόστος υπολογίζεται αυτόματα στο “Ταμείο” πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Όπου εφαρμόζεται, υπάρχει πάντα και η δυνατότητα της άμεσης κατ’ ιδίαν παραλαβής από το κατάστημα, αν αυτό σας εξυπηρετεί, χωρίς φυσικά καμία χρέωση για μεταφορικά. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας το αποδεικτικό της παραγγελίας και την ταυτότητα σας για να παραλάβετε ένα πληρωμένο προϊόν από το κατάστημα.

Όλες οι παραγγελίες σε άμεσα διαθέσιμα προϊόντα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα. Παραγγελίες με αντικαταβολή θα αποστέλνοντια μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση, η οποία θα πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας. Οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε εγγυούνται την παράδοση των προϊόντων το πολύ εντός τριών εργάσιμων ημερών, αν και ανάλογα της επιλεγμένης μεθόδου και του τόπου παράδοσης, ενδέχεται να παραλάβετε την παραγγελία σας ακόμα και την ίδια μέρα. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερος σε περιόδους εκπτώσεων, ειδικών προσφορών ή άλλων ειδικών συνθηκών. 

Προϊόντα τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο με παραγγελία (αναγράφεται πάντα στη σελίδα του προϊόντος) αποστέλλονται σε διάστημα έως 15 ημερών. Διεκπεραιώσεις, αποστολές και παραδόσεις παραγγελιών δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες.

Σε κάθε περίπτωση, μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε σχετικό ενημερωτικό e-mail.

Προς το παρόν, το eMALLcyprus παραδίδει τα προϊόντα του μόνο στην Κύπρο.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Χρησιμοποιήστε μια ασφαλή μέθοδο πληρωμής, σε συνεννόηση με τον πωλητή.
Εναλλακτικά, πληρώστε κατά την παράδοση είτε με μετρητά είτε με κάρτα.
Παραλάβετε την απόδειξη σας εντός της συσκευασίας του προιόντος.


Τα καταστήματα μας προσφέρουν τα προϊόντα τους με αντικαταβολή. Αν στο ταμείο δεν σας εμφανίζει την επιλογή αυτή, αυτό οφείλεται στο ότι ένα ή περισσότερα από τα καταστήματα των οποίων τα προϊόντα έχετε στο καλάθι σας δεν προσφέρουν αυτή την μέθοδο πληρωμής. Μερικά καταστήματα και για μερικά προιόντα απαιτείται η προπληρωμή είτε ολόκληρου του ποσού είτε μέρος του (προκαταβολή).

Αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, η πληρωμή θα πρέπει να γίνει στην εταιρία ταχυμεταφορών κατά την παραλαβή του προϊόντος ή στο κατάστημα αν επιλέξετε την κατ’ ιδίαν παραλαβή.  Για παραλαβή από το κατάστημα, επικοινωνήστε πρώτα με τον πωλητή για να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα και την ώρα παραλαβής, καθώς ο πωλητής δεν είναι υποχρεωμένος να κρατάει μη-πληρωμένα προϊόντα.   

Το παραστατικό αγοράς θα σας σταλεί από το κατάστημα μαζί με το προϊόν εντός της συσκευασίας.