Προσοχή! Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με την λήψη cookies σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου  OK  

Το eMALLcyprus είναι ένα αμιγώς Κυπριακό ηλεκτρονικό πολυκατάστημα, το όποιο συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου με αυτά των φυσικών καταστημάτων. Όραμα μας είναι να καθιερωθεί το eMALLcyprus σαν ο απόλυτος προορισμός για on-line αγορές στην Κύπρο. Στηρίζουμε την εγχώρια αγορά και τα τοπικά καταστήματα, προβάλλοντας την προσωπική σχέση πελάτη-καταστήματος  σε συνδυασμό με  τις σύγχρονες απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς για ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία στις αγορές.

Ανταποκρινόμενοι με ενδιαφέρον και σεβασμό στις προσδοκίες και τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας, επιλέγουμε προσεκτικά τα καταστήματα που προβάλλονται στο πολυκατάστημα μας και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις δικές σας αξιολογήσεις, ώστε να διασφαλίζουμε άριστη εξυπηρέτηση και προϊόντα υψηλής ποιότητας. Εστιάζουμε στη ποιότητα και στην ποικιλία των προϊόντων, στη συνέπεια και στην αξιοπιστία για αυτό επιμένουμε  στις συνεργασίες με συνέπεια και ακεραιότητα, στο ομαδικό πνεύμα και σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης για τους εργαζομένους, τους καταναλωτές και τους συνεργάτες μας.

Στο eMALLcyprus μπορείτε να ανακαλύψετε και να αγοράσετε προϊόντα τοπικών καταστημάτων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, έχοντας την επιλογή για αποστολή στο σπίτι σας ή την παραλαβή κατευθείαν από το κατάστημα.


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Η ομάδα του