Προσοχή! Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με την λήψη cookies σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου  OK  

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Σκοπός μας είναι να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την κάθε αγορά σας από το eMALLcyprus. Αν για οποιοδήποτε λόγο αυτό δεν συμβεί, έχετε το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων στο κατάστημα από το οποίο έγινε η αγορά.

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων


1 Επικοινωνήστε απευθείας με τον πωλητή του προϊόντος ενημερώνοντας τον για το ελάττωμα.
2 Συσκευάστε το ελαττωματικό προϊόν σε ασφαλή συσκευασία.
3 Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στη συσκευασία την απόδειξη αγοράς που λάβατε από το κατάστημα.
4Στείλτε το δέμα στη διεύθυνση και με τον τρόπο που θα σας υποδείξει ο πωλητής.

Είμαστε προσεκτικοί στην ποιότητα των brands που φιλοξενεί το eMALLcyprus και οι πωλητές μας ελέγχουν σχολαστικά το κάθε προϊόν πριν την αποστολή του. Αν παρόλα αυτά το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό ή δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που έχετε παραγγείλει, ενημερώστε μας εντός 3 ημερών από την παραλαβή του και εμείς θα φροντίσουμε να διορθώσουμε το λάθος ώστε να μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι.

Επικοινωνήστε απευθείας με τον πωλητή του προϊόντος ενημερώνοντας τον για το ελάττωμα, μέσω του πεδίου “Επικοινωνία” το οποίο θα βρείτε εντός του λογαριασμού σας στο eMALLcyprus στη σχετική παραγγελία (Ο Λογαριασμός μου --> Οι Παραγγελίες μου --> ID παραγγελίας --> Επικοινωνία). Στη συνέχεια και για πιο άμεση εξυπηρέτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα είτε τηλεφωνικά είτε δια ζώσης. Τα στοιχεία επικοινωνίας του κάθε πωλητή αναγράφονται στο αποδεικτικό της παραγγελίας. Ο πωλητής με την σειρά του θα σας προτείνει μια σειρά από εναλλακτικές λύσεις με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. 

Για ταχυδρομική επιστροφή, συσκευάστε το ελαττωματικό προϊόν σε ασφαλή συσκευασία και μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στο δέμα την απόδειξη αγοράς. Στείλτε το στη διεύθυνση και με τον τρόπο που θα σας υποδείξει ο πωλητής, με χρέωση του παραλήπτη καθώς τα έξοδα αποστολής σε ελαττωματικά προϊόντα βαρύνουν τον πωλητή. Αποστολές σε λάθος διεύθυνση ή με άλλο τρόπο από αυτόν που θα υποδείξει ο πωλητής δεν θα παραλαμβάνονται.

Αφού ο πωλητής επιβεβαιώσει την παραλαβή του προϊόντος, θα πραγματοποιήσει την επιστροφή των χρημάτων μέσα σε 7-10 εργάσιμες ημέρες.

Επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων1Επικοινωνήστε απευθείας με τον πωλητή του προϊόντος ενημερώνοντας τον για την επιλογή σας.
2Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το υπόδειγμα του Έντυπου Υπαναχώρησης που σας παρέχουμε.
3 Συσκευάστε το προϊόν σε ασφαλή συσκευασία, φροντίζοντας να παραμείνει στην αρχική του εμπορεύσιμη κατάσταση.
4Συμπεριλάβετε στη συσκευασία την απόδειξη αγοράς που λάβατε από το κατάστημα και το συμπληρωμένο έντυπο υπαναχώρησης.
5 Στείλτε το δέμα στη διεύθυνση και με τον τρόπο που θα σας υποδείξει ο πωλητής.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος, επικοινωνήστε απευθείας με τον πωλητή του προϊόντος ενημερώνοντας τον για την απόφαση υπαναχώρησης σας, μέσω του πεδίου “Επικοινωνία” το οποίο θα βρείτε εντός του λογαριασμού σας στο eMALLcyprus στη σχετική παραγγελία (Ο Λογαριασμός μου --> Οι Παραγγελίες μου --> ID παραγγελίας --> Επικοινωνία). Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το υπόδειγμα του Έντυπου Υπαναχώρησης το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ. Στη συνέχεια και για πιο άμεση εξυπηρέτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα είτε τηλεφωνικά είτε δια ζώσης. Τα στοιχεία επικοινωνίας του κάθε πωλητή αναγράφονται στο αποδεικτικό της παραγγελίας.

Θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση και στην αρχική του συσκευασία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του. Αν η λήξη της προθεσμίας των 14 ημερών συμπίπτει με Σαββατοκύριακο ή επίσημη αργία, παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η επιστροφή θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από την απόδειξη της αγοράς σας εντός της συσκευασίας.

Ο καταναλωτής φέρει την ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων και επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής των μη ελαττωματικών προϊόντων.

Αφού ο πωλητής παραλάβει το προϊόν και βεβαιωθεί ότι είναι σε εμπορεύσιμη κατάσταση, θα σας επιστρέψει τα χρήματα σας το αργότερο εντός 10 εργάσιμων ημερών. Θα σας επιστραφεί το κόστος αγοράς του προϊόντος καθώς και τα αρχικά έξοδα αποστολής που αντιστοιχούν στην πιο οικονομική επιλογή που προσέφερε ο πωλητής κατά την αγορά του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής για παραλαβή από το κατάστημα. Η μέθοδος επιστροφής των χρημάτων σας θα συμφωνηθεί με τον εκάστοτε πωλητή.

Εάν ο πωλητής διαπιστώσει ότι τα αγαθά που επιστρέψατε είναι κατεστραμμένα, φθαρμένα, βρώμικα, ή με αλλοιωμένη συσκευασία ή με άλλο ελάττωμα το οποίο καθιστά το προϊόν μη εμπορεύσιμο, είστε υπεύθυνοι έναντι του πωλητή ο οποίος έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή των χρημάτων σας και να σας επιστρέψει το προϊόν με δικά σας έξοδα.


Οι κανόνες περί υπαναχώρησης δεν ισχύουν κυρίως για:

  • αλλοιώσιμα προϊόντα (π.χ. ορισμένα τρόφιμα)
  • σφραγισμένα προϊόντα που, για λόγους υγιεινής, δεν μπορούν να επιστραφούν μετά το άνοιγμά τους (π.χ. εσώρουχα, καλλυντικά, σκουλαρίκια)
  • εξατομικευμένα προϊόντα που κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη ή έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά γι αυτόν
  • σφραγισμένα προϊόντα επικοινωνίας (ηχητικές εγγραφές, CD, βίντεο ή λογισμικό) τα οποία ο πελάτης έχει αφαιρέσει από τη συσκευασία
  • εφημερίδες ή περιοδικά (ωστόσο, είναι δυνατή η υπαναχώρηση από συνδρομή)


ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Ακύρωση Παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία μόνο στην περίπτωση που δεν έχει αποσταλεί, ενημερώνοντας το ταχύτερο δυνατόν τον πωλητή μέσω του πεδίου “Επικοινωνία” το οποίο θα βρείτε εντός του λογαριασμού σας στο eMALLcyprus στη σχετική παραγγελία (Ο Λογαριασμός μου --> Οι Παραγγελίες μου --> ID παραγγελίας --> Επικοινωνία). Επειδή οι παραγγελίες ετοιμάζονται και αποστέλλονται κατά κανόνα εντός μερικών ωρών, σας συμβουλεύουμε όπως επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά με τον πωλητή το συντομότερο δυνατό για να βεβαιωθείτε ότι ενημερώθηκε για την ακύρωση της παραγγελίας. Εάν έχετε ήδη πληρώσει για την παραγγελία, η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 1-3 εργάσιμων ημερών στην κάρτα σας μετά την επιτυχή ακύρωση της παραγγελίας. Ανάλογα με την μέθοδο πληρωμής που είχατε πιλέξει, τυχόν χρεώσεις συναλλαγής θα αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό.  

Η παρούσα αποτελεί τη γενική πολιτική επιστροφών του eMALLcyprus και αφορα όλα τα προιόντα που πωλούνται μέσω της πλατφόρμας. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι πωλητές δύναται να δημοσιεύσουν τη δική τους πολιτική η οποία μπορέι να δίνει επιπλέον προτερήματα και επιλογές στους αγοραστές.