Προσοχή! Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με την λήψη cookies σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου  OK  

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ


Οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που περιγράφονται στον παρόν έγγραφο σε συνδυασμό με την Πολιτική Απορρήτου, την Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων, και την περιγραφή των όρων Αποστολών και Πληρωμών, εφεξής και συλλογικά “Όροι και Προϋποθέσεις” περιγράφουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας για τη χρήση της πλατφόρμας. Εάν δεν συμφωνείτε με το περιεχόμενο οποιουδήποτε από αυτών, δεν δικαιούστε και σας παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα.

 

Γενικά

Το eMALLcyprus είναι ένα Κυπριακό ηλεκτρονικό πολυκατάστημα, μέσω του οποίου πωλητές εκθέτουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους τα οποία ο αγοραστής δύναται να παραγγείλει και να πληρώσει on-line. Το eMALLcyprus περιλαμβάνει προϊόντα αποκλειστικά από Κυπριακά καταστήματα και επαγγελματίες. Οι πωλητές ελέγχονται σχολαστικά από εμάς όσον αφορά τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία τους, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια των συναλλαγών σας και ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τόσο πριν όσο και μετά τις αγορές σας.

Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας δημιουργείται μια σχέση προσφοράς και ζήτησης αγαθών μεταξύ του πωλητή και του αγοραστή. Tο eMALLcyprus δεν είναι ο πωλητής των αγαθών και για αυτόν τον λόγο, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα προϊόντα, τη σωστή παράδοση τους ή για οποιαδήποτε άλλη νομική σχέση μεταξύ του αγοραστή και του πωλητή.

Ανάμεσα στον κάθε πωλητή και τον αγοραστή συνάπτεται μια σύμβαση πώλησης η όποια τίθεται σε ισχύ με την αποδοχή της παραγγελίας από τον πωλητή. Τα προϊόντα συσκευάζονται και αποστέλλονται απευθείας από τον εκάστοτε πωλητή χωρίς τη διαμεσολάβηση του eMALLcyprus. Ο πωλητής οφείλει να αποστείλει στον αγοραστή τα προϊόντα εντός του συμφωνημένου χρόνου και με τον τρόπο που έχει επιλέξει ο αγοραστής.

Μέσα στη πλατφόρμα θα βρείτε τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων, την τιμή και άλλες σχετικές πληροφορίες οι οποίες παρέχονται από τους πωλητές. Η τιμή που αναγράφεται είναι τελική και περιλαμβάνει όλους τους φόρους. Τα έξοδα αποστολής , όπου αυτά εφαρμόζονται, υπολογίζονται ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε στο “ταμείο”. Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να κάνουμε τα χρώματα στις φωτογραφίες όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ακριβή απεικόνιση των χρωμάτων στην οθόνη σας. Τα χρώματα στην οθόνη ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις ρυθμίσεις της οθόνης και την ανάλυση.

 

Επικοινωνία με τον πωλητή

Αν θέλετε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με ένα προϊόν, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τον πωλητή από τη σελίδα του προϊόντος. Μερικά καταστήματα επίσης δημοσιεύουν επιπλέον στοιχεία επικοινωνίας όπως τηλέφωνο, διεύθυνση κλπ. Για να μπορούμε όμως να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη, προτείνουμε όπως η όποια επικοινωνία με τον πωλητή πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας. Σημειώνεται ότι στην όποια συνομιλία σας με πωλητές έχει πρόσβαση και ο διαχειριστής της πλατφόρμας.

 

Λογαριασμός Χρήστη

Για να πραγματοποιήσετε μια αγορά προτείνουμε να δημιουργήσετε λογαριασμό χρηστή. Για να εγγραφείτε πρέπει είστε τουλάχιστον 18 ετών. Οι πληροφορίες που υποβάλλονται κατά την εγγραφή πρέπει να είναι αληθείς και πλήρεις. Ο χρήστης φέρει την αποκλειστική ευθύνη για το λογαριασμό του και οφείλει να διατηρεί μυστικά τα στοιχεία πρόσβασης.

Μέσω του λογαριασμού χρήστη, μπορείτε να παραγγείλετε, να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας, και να βλέπετε πληροφορίες σχετικά με προηγούμενες αγορές σας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον πωλητή μέσω του λογαριασμού χρήστη για οποιοδήποτε θέμα αφορά την παραγγελία σας.

 

Κριτικές

Το eMALLcyprus αποζήτα τα σχόλια και την κριτική σας για την βελτίωση των υπηρεσιών μας. Μετά την κάθε σας αγορά θα μπορείτε να αξιολογήσετε τον πωλητή ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων που σας προσέφερε. Παρακαλούμε για τα αιτιολογημένα σχόλια και τη δίκαιη βαθμολογία σας. Ο διαχειριστής αξιολογεί τις κριτικές πριν τη δημοσίευση τους στην πλατφόρμα με σκοπό την προστασία των πωλητών από κακόπιστες ή ανακριβείς κριτικές.

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την παραλαβή των προϊόντων ή για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι από κάποιο προϊόν που παραλάβατε, επικοινωνήστε άμεσα με τον πωλητή ο οποίος θα φροντίσει να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εάν παρόλα ταύτα δεν είστε ικανοποιημένοι με τη λύση που σας προτείνει ο πωλητής, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών του eMALLcyprus (customer.support(at)emallcyprus.com). Θα μεσολαβήσουμε με το κατάστημα για να βρούμε τη βέλτιστη λύση. Παρακαλούμε να μην προβαίνετε σε αρνητικές κριτικές πριν την επικοινωνία σας με τον πωλητή και το eMALLcyprus.

 

Περιεχόμενο

Στο eMALLcyprus προσπαθούμε να εξασφαλίζουμε ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στη πλατφόρμα είναι ακριβείς και ενημερωμένες, ωστόσο, δεν φέρουμε ευθύνη και δεν μπορούμε να δώσουμε καμία εγγύηση για το περιεχόμενό που τοποθετείται από άλλους χρήστες. Επιπλέον, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες και τυχόν καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων. Το eMALLcyprus μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων, ωστόσο δεν έχουμε κανένα έλεγχο επί του περιεχομένου τους και, κατά συνέπεια, δεν μπορούμε να δώσουμε καμία εγγύηση για τη νομιμότητα, την ορθότητα, τη χρηστικότητα, την επικαιρότητα ή την πληρότητα του εν λόγω περιεχόμενου ή των δικτυακών τόπων.

 

Διαθεσιμότητα

Στο eMALLcyprus προσπαθούμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη. Παρόλα ταύτα δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο ιστότοπος θα είναι απαλλαγμένος από ιούς ή άλλα επιβλαβή στοιχεία και ότι η πρόσβαση σε αυτό τον ιστότοπο θα είναι χωρίς προβλήματα ή ότι δεν θα διακόπτεται η πρόσβαση σας.

 

Όροι και προϋποθέσεις πωλητών

Ο κάθε πωλητής δικαιούται να ορίσει διαφορετικούς όρους και προϋποθέσεις για τη νομική σας σχέση, οι οποίοι θα σας κοινοποιούνται και τους οποίους θα κληθείτε να αποδεχτείτε πριν την αγορά των προϊόντων. Παρόλα αυτά, ο πωλητής είναι πάντα υποχρεωμένος να πωλεί τα προϊόντα του σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Αλλαγή των Όρων και Προϋποθέσεων

Έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να συμπληρώσουμε το κείμενο των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων, την Πολιτική Απορρήτου, την Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων, και την περιγραφή των όρων Αποστολών και Πληρωμών. Τα νέα κείμενα δημοσιεύονται πάντα στη πλατφόρμα και δεν ενημερώνουμε για αλλαγή τους με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις διέπονται πάντοτε από την εκάστοτε τρέχουσα έκδοση.

Σε περίπτωση που οι Όροι και οι Προϋποθέσεις καταρτίζονται σε πολλές γλώσσες, το κείμενο της Ελληνικής έκδοσης είναι καθοριστικό.

Αυτοί οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν από 03.10.2020