Προσοχή! Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με την λήψη cookies σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου  OK  

Αν μοιάζει «πολύ καλό για να είναι αληθινό», πιθανότατα δεν είναι (αληθινό)

10-01-2021
από eMALLCyprus eMALLCyprus


Χαρακτηριστικό της εποχής που ζούμε είναι η εύκολη πρόσβαση σε πλειάδα προϊόντων μέσω του διαδικτύου. Από το πιο σύνηθες έως το πιο εξωτικό, μπορούμε πλέον με μερικά κλικ να βρούμε και να προμηθευτούμε ότι μπορούμε να φανταστούμε.

Φυσικά, όπως και κάθε τι καλό, δεν θα μπορούσε να μην κρύβει παγίδες ή και τους ανάλογους κινδύνους. Καμουφλαρισμένοι πίσω από την ανωνυμία ενός πληκτρολογίου ή/και μιας σύνδεσης καρτοκινητής, χιλιάδες επιτήδειοι ψάχνουν καθημερινά ανυποψίαστους καταναλωτές για να τους ξεγελάσουν, πουλώντας τους προϊόντα τα οποία δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που πιστεύει ο καταναλωτής ότι έχει παραγγείλει; τα γνωστά σε όλους μας προϊόντα μαϊμού!

Αγοράζοντας μη-αυθεντικά προϊόντα, όχι μόνο παραλαμβάνετε (αν βέβαια παραλάβετε)  χαμηλής ποιότητας ή/και επικίνδυνα προϊόντα, αλλά πιθανό να στηρίζετε παράνομες δραστηριότητες όπως εγκληματικά δίκτυα ή δίκτυα εκμετάλλευσης παιδικής εργασίας. To eMALLcyprus ΑΡΝΕΙΤΑΙ να στηρίξει, άμεσα ή έμμεσα τέτοιου είδους ενέργειες. Ένα μη-αυθεντικό προϊόν θα φθαρεί πολύ πιο γρήγορα από ένα αυθεντικό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί αντικατάσταση. Τελικά, σε βάθος χρόνου, το προϊόν απομίμησης αποδεικνύεται πιο ακριβό από το αυθεντικό ποιοτικό προϊόν. 

Πώς να αναγνωρίσετε ένα παράνομο προϊόν απομίμησης.

Πριν αγοράσετε on-line, αναζητήστε τα ακόλουθα στοιχεία τα οποία πιθανό να είναι ενδείξεις παράνομων πωλητών ή/και μη-αυθεντικών προϊόντων:

  • Η ιστοσελίδα δεν είναι προστατευμένη. Θα πρέπει να υπάρχει το πρόθεμα “https://” πριν τη διεύθυνση της σελίδας και το σύμβολο της κλειδαριάς.

  • Δεν υπάρχουν τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας με τον πωλητή.
  • Σελίδες με κακές, αυτοματοποιημένες μεταφράσεις.

 

  • Προϊόντα που πωλούνται μόνο μέσω ενός μηνύματος στο facebook/messenger, χωρίς να υπάρχει φυσικό κατάστημα ή ασφαλής ιστοσελίδα.
  • Προϊόντα που αποστέλλονται μόνο μέσω αντικαταβολής. Η μέθοδος αυτή δεν αφήνει κάποιο  “ίχνος” και γι αυτό προτιμάται για παράνομες δραστηριότητες. Πληρωμές με κάρτα ή μέσω τραπέζης ελέγχονται και μπορούν να οδηγήσουν στον εντοπισμό του πωλητή, σε αντίθεση με την αντικαταβολή.
  • Επώνυμα προϊόντα σε τιμές πολύ χαμηλότερες σε σχέση με την τιμή πώλησης σε καταστήματα. Εκπτώσεις και προσφορές έως 50-60% σε περιορισμένο αριθμό προϊόντων ενός καταστήματος ή/και για περιορισμένο χρόνο είναι λογικές. Οτιδήποτε διαφορετικό είναι “ύποπτο”.   
  • Ελέγξτε το λογότυπο. Στην πρώτη ματιά το λογότυπο μπορεί να μοιάζει με το αυθεντικό. Με ένα πιο προσεκτικό έλεγχο όμως, πιθανό να μπορέσετε να εντοπίσετε μικρές ή μεγάλες διαφορές η εμπορικά σήματα που έχουν παραποιηθεί. 


Εγγύηση αυθεντικότητας eMALLcyprus.com  

Στο eMALLcyprus.com δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και αυθεντικότητα των προϊόντων που πωλούνται μέσω του πολυκαταστήματος μας.  Όλοι μας οι πωλητές ελέγχονται ώστε να εξασφαλίζεται η νομιμότητα τους και το γνήσιο των προϊόντων που πουλάνε.

Αν πιστεύετε ότι έχετε λάβει κάποιο μη-αυθεντικό προϊόν από οποιοδήποτε κατάστημα του eMALLcyprus.com, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Θα διερευνήσουμε άμεσα και εχέμυθα την καταγγελία σας και σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι το προϊόν που λάβατε είναι προϊόν απομίμησης, θα αποζημιωθείτε άμεσα και πλήρως για την αγορά σας.   


Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική