Προσοχή! Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με την λήψη cookies σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου  OK  

Είστε έτοιμοι για μια νέα εμπειρία αγορών;

Περιηγηθείτε στη βιτρίνα του eMALLcyprus, εντοπίστε τα αγαπημένα σας προϊόντα και επιλέξτε το μέγεθος, το χρώμα και τα χαρακτηριστικά που σας ταιριάζουν. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα εξής τέσσερα απλά βήματα για να τα αποκτήσετε.


1  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ  Προσθέστε το προϊόν στο καλάθι και  ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΑΣ  επιλέγοντας κάθε επόμενο προϊόν με τον ίδιο τρόπο.

 


2Όταν ολοκληρώσετε τα ψώνια σας, προχωρήστε στο  ΤΑΜΕΙΟ  ή κάντε κλικ στο στο επάνω μέρος του σελίδας, μεταβείτε  ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ  και δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενα του καλαθιού σας όπου μπορείτε να κάνετε ένα τελευταίο έλεγχο καθώς και οποίες αλλαγές θέλετε. Στη συνέχεια,  ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ .


3 Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τη διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας. Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος πελάτης, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας για αυτόματη συμπλήρωση των στοιχείων σας. Επιλέξτε ανάμεσα στις διαθέσιμες μεθόδους αποστολής για κάθε πωλητή και την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής. Αν θα χρησιμοποιήσετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας*.  4Είστε τώρα έτοιμοι να προχωρήσετε στην   Αποστολή Παραγγελίας   αφού ενημερωθείτε και αποδεχτείτε τους όρους και προϋποθέσεις του καταστήματος. Μόλις ολοκληρώσατε την αγορά σας!!!*Οι πληρωμές πραγματοποιούνται με την ασφάλεια και αξιοπιστία της Stripe. Δεν αποθηκεύουμε και δεν επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία της κάρτας σας. Γίνονται αποδεκτές οι κάρτες VISA, VISA Debit, MasterCard, Discover, JCB και American Express. Αν επιλέξετε PAYPAL, μετά το βήμα 4 θα μεταφερθείτε στη σελίδα της PAYPAL για ολοκλήρωση της πληρωμής.